Tijdens deze zevende editie van het congres op 28 november 2019 wordt de laatste stand van zaken over de leerstoel MPS gepresenteerd.

De beheerder van morgen…
Het Nationaal Congres Beheer Openbare ruimte (NCBOR) staat geheel in het teken van de beheerder van morgen. Lees meer over het congres in ons vorige nieuwsbericht of op de website van het congres.

Speciale aandacht voor de leerstoel
Een jaar na de presentatie van het idee voor een leerstoel MPS laat Jaap Meindersma tijdens het congres zien wat de huidige stand van zaken is. Welke stappen zijn er het afgelopen jaar genomen? Hoe staat het er nu voor? Wat moet en gaat er gebeuren? Meindersma presenteert alle bevindingen en geleerde lessen van het afgelopen jaar tijdens het plenaire gedeelte in de ochtend.

Kennis Spiegelen
In de middag vindt de sessie “Kennis Spiegelen” plaats. Ton Hesselmans (CROW), Wiebe Oosterhoff (gemeente Rotterdam) en Marleen Brinkhuijsen (WUR) gaan tijdens deze deelsessie spiegelen en kijken naar de wisselwerking tussen theorie en praktijk.

Meld je aan
Het NCBOR 2019 vindt plaats in Zaandam en is bedoeld voor iedereen werkzaam in (of samen met) beheer openbare ruimte. Bekijk hier het programma en meld je aan voor dit inspirerende en uitdagende congres. De beheerder van morgen, weet waar het om draait!

Bekijk hier het plenaire programma en de deelsessies