In het Stadswerk webinar liet Ton Hesselmans (CROW) zien hoe de maatregelen om de 1,5 meter samenleving in de openbare ruimte vorm te geven worden verzameld en gebundeld op de website www.maaksamenruimte.nl

Er wordt op dit moment door beheerders, mobiliteitsdeskundigen, city managers en andere betrokkenen enorm veel bedacht. We willen voorkomen dat overal het wiel opnieuw wordt uitgevonden en willen dat iedereen optimaal kan profiteren van die inzet en creativiteit. Ton introduceerde het platform en liet zien hoe we samen snel en slim kennis kunnen delen en verbeteren. Maak samen ruimte is een gezamenlijk initiatief van VNG, Stadswerk en CROW.

Ton Hesselmans is relatiemanager bij CROW en één van de kartrekkers van het project Maak samen ruimte.

De webinar werd aangeboden door VNG, CROW en Stadswerk.