Een toekomstbestendige inrichting en vormgeving van de openbare ruimte is belangrijker dan ooit. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan? Wat is nou écht belangrijk voor een toekomstbestendige openbare ruimte, en hoe kunnen we ons steentje daaraan bijdragen? Ontdek het in de online Future Green City Talkshow ‘De openbare ruimte is er goed voor’ op 11 december (11.00-12.00), waarin interviewster Evanne Nowak de toekomst van onze leefomgeving bespreekt met zes inspirerende professionals, o.a. met Jaap Meindersma.

Gespreksronde 1: Future Green City

Evanne Nowak voelt Esther van der Lugt (coördinator duurzaamheid gemeente Oss), Ellen Peeters (adviseur gezonde leefomgeving gemeente Utrecht) en Jaap Meindersma (directeur Stadsbeheer Almere) aan de tand over hun visie op de Future Green City. Hoe gaan we om met de huidige drukte in de boven- en ondergrond? En hoe zorgen we dat de verschillende opgaven goed op elkaar aansluiten?

 

Gespreksronde 2: City Deal Openbare Ruimte

De tweede gespreksronde staat in het teken van de City Deal Openbare Ruimte. Aan de tafel zitten Daniël Hogendoorn (strategisch adviseur gemeente Den Haag), Berry Gersonius (adviseur Groenblauwe Stad gemeente Dordrecht) en Marianne Linde (directeur Duurzame Stad Tilburg).

 

Tijdens deze talkshow is het mogelijk om in de chat vragen te stellen aan alle gasten, deze worden live doorgegeven en behandeld. Schrijf u hier in en ontvang de link naar de Stadswerk website, waar de link naar het evenement wordt gedeeld. Stadswerk is partner van de onze stichting.