Een kijkje onder de motorkap bij een van onze sponsoren de gemeente Zoetermeer.

Hoe prioriteer je grote vervangingsopgaven in de openbare ruimte? En hoe investeer je doelgericht in combinatie met andere opgaven zoals klimaatadaptatie en duurzaamheid? Het toepassen van data in het beheer biedt steeds meer de mogelijkheden om deze keuzen te maken. Op 2 maart 2021 organiseert CROW i.s.m. VNG en de gemeente Zoetermeer een webinar rond de vraag: Hoe kunnen we als beheerders goed omgaan met dit data-gedreven werken?

De gemeente Zoetermeer is een van de gemeenten die een voorspelmodel gebruikt om de vervangingsopgave te bepalen. Net als tijdens NCBOR vertelt de gemeente over de aanleiding voor de totstandkoming van het voorspelmodel, maar nu laat de gemeente Zoetermeer ook de praktijkmogelijkheden zien door jou ‘onder de motorkap’ te laten kijken en hierop te reageren.

Schuif aan en experimenteer mee met een van de 2 pilots. Ben je er ook bij?
Deelname aan deze online bijeenkomst is gratis. Om er zeker van te zijn dat de deelnemers de gelegenheid hebben om vragen te stellen hanteren we een maximum aantal deelnemers. Dus wacht niet te lang en schrijf je hier meteen in!